Monday, November 30, 2009

thuMbs Up..

the smiths - how soon is now..


I am the son
and the heir
Of a shyness that is criminally vulgar
I am the son and heir
Of nothing in particular

You shut your mouth
How can you say
I go about things the wrong way
I am Human and I need to be loved
Just like everybody else does

I am the son
and the heir
Of a shyness that is criminally vulgar
I am the son and the heir
Of nothing in particular

You shut your mouth
How can you say
I go about things the wrong way
I am Human and I need to be loved
Just like everybody else does

There's a club, if you'd like to go
You could meet somebody who really loves you
So you go, and you stand on your own
And you leave on your own
And you go home
And you cry
And you want to die

When you say it's gonna happen now,
Well, when exactly do you mean?
See I've already waited too long
And all my hope is gone

I am Human And I need to be loved
Just like everybody else does

Sunday, November 29, 2009

I'm tiRed of all thEse..That's it!


the truth sometime painful

but

i like to say the truth..

especially

for the one i love..

even

i know the risk by saying the truth..

tHeM..

okay what should i do for right this second or for the whole holidays..any suggestion that you want to suggest???

hmm..enough is enough..wuhuuu..wth! what the honey..i feel that i want go to southern Utah..hahahah..where's the place..oh if you want to know just follow me..
(alamak mcm iklan pencuci muka follow me, xyah r beli hari tu aku beli terus kering kulit muka aku..kali ni dont follow me..hahaha..mati aku kalo anak tokay kilang follow me bace blog aku..hehehe)


ok lets continue about the southern utah..why i really want go there because, i want to escape, to find peace, to leave all that behind and i was influenced by the novel "the codex"..that's the real reason..the last one..hahahaha..

and you know what..in southern Utah..this landscape is the most beautiful in the world with some of the greatest Jurassic and Cretaceous fossils bed anywhere..i can imagine how beautiful the place once i read the description about the Southern Utah..

to make it real and more clear i google the pictures of Southern Utah..jeng..jeng..jeng..lets we find out the answer..(eh silap2, ni ayat mdm pau ajar aku mase praktikum kat sek hari tu..hahaha)..no..no..no..lets we look at the pictures..yeah..this time is right..good gurl yana..(dah2 yana stop it jgn ko melalut sana)


Southern Utah is one of the most scenically diverse areas in the world. Southern utah ranges in elevation from 2,000 to over 10 000 feet..You'll find the terrain of Southern Utah to be striking in its contrast..from red rock to high mountain forests southern utah has it all
Havasu fall at Southern Utah..

waa..i like this kind of leaf..i used to call it as love leaves like hindustan film Mohabbtaein..and once again i was influenced..but this time by film..hahaha..and you also can find it, at Southern Utah..waa what a lovely place..huhuhu (jiwang mood..stop it yana..jgn buat org rase loya mcm mengandung 2 bulan..hihihi)

i want forget about some of them for a while..so i need to create a little piece of heaven for myself..i wish i can go there..at least in my dream..huhuhu..

p/s - ciannya anak pakcik mat ni pg dalam mimpi rupanya..awas jangan ketawakan saya..hehehe..ketawa sajalah selagi kamu da peluang untuk ketawa..kerana ketawa itu penawar lara..wuuhuu..bila pujangga berkata2 maka tidurlah sang pembaca..hahahha

Saturday, November 28, 2009

pErMiNtaaN hAti..

seharian ni telefon saya, maksud saya handphone la diam je..tiada call masuk even massage..tapi tiba di suatu petang nokia tune (fav tone yana..dulu, kini dan selamaya..pinjam motto UMNO..hahaha..well i ancient gurl..huuhu) pun berkumandang..wow number unknown 014+++++++..

hati yana kate - sape ni?hmm angkat jela since aku pun free

o19 - hello sape ni
014-hmm ni kat mane
019-(monolog - lorh boleh plak tanye kat mane dia yang call aku dulu) hmm awk nak cari sape?
014-macam ni la saya cakap terus terang jela, awk jgn kacau shahrul lagi dia tu tunang saya..
019-haaa?? shahrul? shahrul mane..
(aku diam terblur sebentar seingat aku, aku kenal shahrul seorang je kawan sek ren aku tu pun dah lama tak contact..aku matikan talian sebab aku da tak tahan nak ketawa..hahahahhahahaha..ketawa guling2 aku)

teet..teet..da msg masuk..

014 - sorry salah number mungkin..sorry ya awk..
019 - sy xnak la tunang awk..wlpn sy blum da tunang..ok!..hehehe..memain je..its ok, xd
mslh..biasa la tu silap num..take care dear =)

dan aku terus sambung ketawa..(jahatnya aku ni..huhuhu..karang nanti kalo bila aku da tunang, tunang aku kena kacau baru aku tau!) bukan la camtu cuma lucu aku rasa..tak mengapalah mungkin ini di namakan pengorbanan..hari ni kan hari raya korban..eh pa kaitan sengal lah ko yana.. =p

k, cau dulu..mau pergi makan daging bakar..nah kan aku dah kate..daging lagi..ndak pa la ba..kalo ini takdirnya..aiseh syahdu la plak ko ni yana..boleh mati tercekik daging je baca ayat sengal ni..

p/s - mlm ni mkn aym goreng ala2 kfc home made punye..akhirnya mak tau juga anaknya ni udah jemu kok makan daging sajja..hehehe..i love you mak..mmmuaaahh.. =)

oh yeAH..yEah..yeAh..


ya semalam hari raya korban..dan saya turut berkorban..berkorban hati..hahaha..blah la ko yana..buat2 puitis lak kat cini..ok bila hari raya korban..mesti rumah aku busy sebab baru nak duduk jap..

assalamualaikum..pak cik mat..pak cik mat..encik mat..dll ni nak bagi daging ckit ni

oh jangan mengeluh walaupun tak sempat duduk sebab Alhamdulillah, rezeki Allah bagi ni ok?

dan seperti biasalah constant 2 3 hari mungkin seminggu lauk pauk di rumah memang akan berasaskan daging cuma mungkin cara dimasak je yang berbeza..aku ni plak da la spesis tak berapa minat gan daging..adui na..tapi kalo satay dan serunding, aku suka satay dan serunding daging..huhuhu..manis bep..
sedap cik oi..huhuhu

tadi pun bangun2 tido mak masak mee goreng daging, sup daging dan daging masak merah..nah kan aku dah kate..huhuhu..

okeh selamat hari berdaging saya ucapkan..huhu =)

p/s - kwn sy kate jgn makan daging byk sgt nanti cepat panas@jadi cepat pemarah..ye ke tu r..saya pun tak tahu..betul ke tak..huhuhu

bila saya happy saya bagi tau mak, ayah, kawan2, orang yang saya sayang..tp bila saya marah n sedih..saya lebih suka express dalam bentuk penulisan..sebab saya tak tahu nak bagi tau sape dan orang tak kan faham kenapa.

saya sedih dan marah..tapi saya tak tahu pada sape saya nak kongsikan rasa ini..dan seperti biasa yang selalu saya buat selama ini sebelum dan selepas saya mempunyai blog ini, saya lebih selesa ungkapkan rasa ini dalam bentuk penulisan..

sejak saya menginjak dewasa saya jarang expresskan rasa marah dan sedih saya secara fizikal..saya selalu simpan di hati dan paling tidak pun ditemani sahabat sejati saya sebelum saya tidur..

hari ini pun saya marah dan sedih gan sesuatu..tapi last sekali saya salahkan diri sendiri..saya selalu berusaha menjaga hati orang (walaupun kadang2 selalu gak wat org sakit hati..huhhuhu) tapi kadang2 orang tak berusaha pun nak jaga hati saya..

orang yang saya maksudkan kat cni ramai, tak terhad atau tertumpu pada seorang je..kadang2 saya rase semua orang same je..

saya tak mintak yang susah pun..bukanny saya mintak belikan saya gaun cinderella yang selalu sy berangan pakai masa saya kecik2 dulu..atau mitak belikan tiket flight utk saya terbang ke Australia untuk jumpa kangaroo dan koala bear walaupun ni salah satu impaian saya sejak kecil..

kalo saya boleh korbankan masa dan tenaga saya walaupun kadang2 sumpah saya busy untuk menjaga hati org lain, kenapa bila turn saya even sekejap je orang tak boleh buat ek..kalo selama ni saya ley ikut keputusan dan kehendak org lain kenapa bila saya cuba nak..ntah la..hmm

tapi saya tak ley cakap cmni..sy dah hampir dewasa, kena pikir matang..mungkin da sebab tersendiri kenapa sesuatu terjadi..lagipun macam tak ikhlas sudah bila saya berharap orang balas pa yang saya buatkan..tak baik macam tu..

kepada yana..jangan sedih2..yana kena selalu sabar, berani dan kuat..kadang2 benda yang sedih sekarang akan buat kita happy kemudian hari..hidup kena ceria k

Allah tak uji kita dengan sesuatu yang kita tak mampu hadapi.. =)
p/s - bila saya mengharapkan orang2 yang mampu buat saya tidak bersedih juga buat saya bersedih..saya hilang kata2..dan selalunya orang2 yang harapkan akan mampu buat saya tidak bersedih itulah buat saya rasa sedih..

Friday, November 27, 2009

20's abOut mE..

1. I tend to put the needs of others before my own.

2. When it comes to work, I much prefer a team environment.

3. Nothing gets me more upset than my family, my friends and my beloved one

4. I never have had a long term relationship with someone..hahaha

5. I don't like change. I see it as disruptive.

6. I avoid confrontation.

7. People have told me that I tend to be indecisive, but I think I just take my time weighing the pros and cons of a situation.

8. I am happiest when I have a significant other.

9. When a long term project comes up at work, I excel at putting together a strategy for making the project a success.

10. Gathering, shopping and vacation with my friends are typical social events for me.

11. I am excellent at saying just the right thing to people. I have never had to put my foot in my mouth.

12. I have never been divorced and I don't even understand how a marriage could ever end.

13. I'd say my worst habit is my tendency to be a gossip..huhuhu

14. I would say that I am artistic with my own way..no one knows this..hahaha

15. Sometimes, if I am feeling bored, I can fall into a rut and become very lazy and apathetic.

16. I love learning as much as I can about the people I know.

17. When I workout, I prefer to do it with friends.

18. No matter how much I disagree with the personal opinions of an individual, I can always win them over with a good, long conversation..but need to put a big effort to convince them..

19. I'm not fashionable..so i rarely, to keep up with the most current fashions.

20. No matter how much I disagree with my partner on a certain issue, I always look for a compromise.

p/s - i can't sleep thats why i waste my time by wrote this..hehehe

i found this while i viewed my old testimonials at friendster..sometimes i felt like i want delete my friendster account..but i'm still hesitate because many memories were there..and sometime i miss that moment..if i can turn to that time..that moments..only if i can but i can't..

a luLLaby..

i'm one in a million..
i'm still the same person yesterday, today, tomorrow and forever..
i'm still easily hurt and touch but i don't take long to recover..
i'm still hard to make any decision..so please don't ever you try to push me..
i'm still hot-tempered, stubborn and sensitive..
i'm still easily to forgive but not forget..
i'm still who i am..i'm not a drama queen..
i'm still show my bad side so i can sort out who can accept me at my worst..
i'm still a young daughter for my dad n my mum..even i already 22 years old now..
i'm still learned and learned about life..about how to be a human..
i'm still not perfect but at least i try to be perfect..
i'm still confuse..so please don't get me wrong..

Thursday, November 26, 2009


Yana demam..

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

Di kesempatan ini saya mengucapkan selamat hari raya aidil adha kepada semua..
kepada sesiapa yang ibu bapa mereka berada di tanah suci Mekah, semoga ibu bapa kalian selamat sampai dan sihat sejahtera hendaknya..jangan sedih2 pada raya nanti
semoga hari raya ini memberi pengorbanan yang baik kepada kita..

p/s - beraya di katil jak la aku ni..demam kan..xpe ni pun dinamakan pengorbanan juga..huhuhu

Wednesday, November 25, 2009

i gOt ThIs..

Lanjutan daripada entry semalam yang saya rindukan matahari saya..waktu ni saya di balkoni rumah nak jemur baju2 yang lembap dek kerana hujan yang tak berhenti mencurahkan bakti pada tanah..see what i got today evening..
saya nampak sunshine..walaupun tak nampak the sun but at least saya nampak cahaya matahari yang menyinar itu..mungkin dengan mata kasar ia kelihatan lebih jelas..alang2 terlanjur snap gambar ni, saya teruskan dengan gambar2 di bawah..
ni adalah gambar kawasan perumahan saya..sebelah sana adalah Taman apa saya pun lupa..hehe
ni la Taman Ehsan permai, lebih kurang macam ni rupa bentuk rumah saya ni..hmm since musim hujan ..tiadalah budak2 bermain2 kat jalan tu..kalo tidak meriah jugalah dengan suara mereka..
kat sebelah sanapun taman perumahan yang baru disiapkan apa nama pun tak tahu..balik saya dari Sabah, tengok2 dah siap..dan kawasan lalang yang da 2 pokok kelapa(org terengganu called this as pokok Nyor) itu lah satu2nya kawasan yang belum membangun di area perumahan saya ni..yang lain semua dah dinaikkan rumah..

sebenarnya saya tinggal di kawasan kampung, di mana kawasannya diterokai dan dibangunkan dengan membina taman-taman perumahan..sebab itu sebelum masuk ke simpang rumah saya, kamu akan jumpa banyak rumah-rumah kayu kat sini..2 in 1..saya suka..sebab tu saya suka kawasan perumahan ni..not too modern..

puas amik gambar rumah, saya amik gambar ampaian yang dibuat sendiri sebab ampaian di bawah da tak mampu menampung bilangan baju yang di basuh..semua ni baju saya..disebabkan sudah 9 tahun saya tinggal di asrama, saya sudah terbiasa membasuh pakaian sendiri tanpa menggunakan mesin..dan ia terbawa2 sampai ke rumah..saya akan cuci sendiri pakaian saya sewaktu saya mandi..hohoho..tradisional sungguh ko ni yana..huhuhu..

p/s - untuk matahari yang satu lagi tu..entah bila saya dapat lihat kamu..dan hari ini..hmm, sukar untuk saya ungkapkan..kerana kamu tidak akan faham..

whAt's gOing oN??

sejak saya balik hari sabtu lepas..tak tahu lah apa kerja yang bernilai ckit yang saya buat..selain mengemas la..ni memang kewajipan bagi insan yang bernama Yana ni..hehehe..sy seorang yang pengemas tapi bukan seorang yang kreatif..okay "take note"..banyak bezanya tau..

macam kalo nak dikira rutin saya untuk 4 hari dan mungkin hari2 seterusnya saya di rumah ialah
bangun pagi dan stress katil..hahaha..saya menumpang bilik adik saya, bilik saya basah sebab bocor dek hujan yang menggila membasahi bumi Kemaman ini spesifik lagi atap rumah saya di Taman Ehsan Permai..huhuhu

dan rutin kedua juga di atas katil ini tiap2 hari saya akan mengisyhtiharkan perang dan darurat apabila bergelut gan
mamat ni..dia jela peneman saya since my sis wani belum balik lagi dari hostel sbb dia exam SPM..so dia la racun dan dia la penawarku tiap2 hari..hahaha..tiap2 hari kami bergaduh dan had fun juga.. =)

dan di atas katil ini jugalah saban malam aku menghabiskan sisa-sisa waktu kehidupanku dengan
surfing internet..currently aku syik duk layan blog, fb, tagged ym(bila perlu) dan laman web atau pape yang berkaittan gan kesihatan perempuan..huhuh..feminine nampak tengok la baju pun warna pink terang gan seluar bunga2..hahaha..handmade ok..but my mum handmade not me..huhuh..sengal lah ko yana..ko memang camtu..

gambar bju pink dan seluar bunga2 itu adalah gambar eksklusif dan bukan calang2 orang yang dapat melihatnya..hahaha..di ambil khas oleh photographer berpengalaman..siapa lagi kalo bukan mat kaduk ni..hehehe
p/s - semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini..tapi kira hari ini da kemajuan gak la aku drive pergi rumah tokwan..okay la ba tu..huhuh

oK sAya SudAH bAyAr hUtAnG..

1. WOULD YOU GET BACK WITH YOUR LAST EX IF YOU COULD?
NO, thanks..

2. WHAT COLOR SHIRT ARE YOU WEARING?
red..

3. WOULD YOU KISS ANYONE ON YOUR FRIENDS LIST?
yes of course..why not..hehehe

4. DO YOU HAVE A “THING” FOR SOMEONE ON YOUR FRIENDS LIST?
yup..but need to be secret..hahaha..sengal je..

5. HOW MANY PEOPLE ON YOUR FRIENDS LIST DO YOU KNOW IN REAL LIFE?
maybe 75% of them..

6. HOW MANY KIDS DO YOU WANT TO HAVE?
5 maybe perfect (3 girls and 2 boys) but as many as God bless..

7. DO YOU HAVE A GOOD RELATIONSHIP WITH YOUR PARENT?
yup but sometime still unsatisfied inside..hahaha..but just keep quite lol..huhuhu..and it just for small matter things..i love my parent so much ok!

8. WHAT NAME WOULD YOU WANT BESIDES THE ONE YOU HAVE?
either Farah or Husna..syafiqa too..if my name not Liyana..but i just love my name Liyana = Cahaya kelembutan dan kehalusanku..

9. WOULD YOU EVER MAKE OUT WITH SOMEONE OF THE SAME SEX?
no thanks..

10. WHAT DID YOU GET FOR YOUR LAST BIRTHDAY?
red plus sexy hand phone key chain from Aireen n Jemie..

cute milk teddy purse from Rumate ku sayang@Suhaili..

red plus white plus black colour of blouse from Long@Nadiah..

Grey bag (like multipurpose bag) from Ana..sumpah cute..

and tasty cake from My dad n My mum..

thanx for all of you =)


11. WHAT’S YOUR MAIN RINGTONE ON YOUR PHONE?
Nokia tune for all calls..hahaha..well you know me..

standard msg alert tone for sms..

12. WHAT TIME DID YOU WAKE UP TODAY?
i slept at 4 last night..i must get enough sleep so i woke up plus minus maybe at 10.00 am..hehehe

13. WHAT WERE YOU DOING TWO NIGHTS AGO?
surfing and surfing and surfing until late night..(tagged, ym, FB, blog..currently)

14. DO YOU LIKE HAVING YOUR HAIR PULLED?
yeah..

15. NAME SOMETHING YOU CAN’T WAIT TO DO.
finish my study and work as a SN teacher..muahaha

16. LAST TIME YOU SAW YOUR MOM.
one hour ago before i entered my bedroom..

17. WHAT IS ONE THING YOU WISH YOU COULD CHANGE ABOUT YOURSELF?
nothing..or stop falling in love..oh no!!!!!huhuhu..maybe i need to be more brave for some reason and condition..

18. IF YOU HAD $250 000, WHAT WOULD YOU DO WITH IT?
travelling araound the world and outerspace..spending for my beloved people and to charity..why not?

19. HOW LONG HAVE YOU WORKED AT YOUR CURRENT JOB?
Haaa???huhuh 7 months and 8 days..hahaha


20. HAVE YOU EVER TALKED TO TOM?
which tom..who tom..what tom..tom yam? sodap bep..

21. DESCRIBE THE UNDERWEAR YOU HAVE ON.
cute..huahuahuahua..what type of question..someone please help me! :D


22. LAST THING YOU ATE?
kerepek ubi kayu

23. WHAT’S YOUR FAVORITE MONTH?
i don't have favorite month but since you asked me this type of question i choose January and December..the starting and the ending..huhuhu

24. YOUR LEAST FAVORITE MONTH?
July maybe..

25. WHAT’S THE LAST PIECE OF CLOTHING SOMEONE BORROWED FROM YOU?
Selendang..

26. WHO IS GETTING ON YOUR NERVES NOW?
Him..

27. MOST VISITED WEBPAGE?
blogspot.com..

28. LAST PERSON YOU TEXT MESSAGED?
Him..

29. LAST PERSON TO MAKE YOU MAD?
Him..kind of but not really mad..

30. WOULD YOU TAKE A BULLET FOR YOUR BEST FRIEND?
i would but depends on the situation and reason..huhuhu..what type of friend yOu!

31. FAVORITE KIND OF DRINK?
Limau Nipis..orang Sabah cakap kitchai

32. FAVORITE FOOD?
many but i love kangkung goreng belacan..hari2 makan pun takpe.. =) and mostly any type of asam pedas..and not forget Laksa Penang..

33. FAVORITE DESSERT?
jelly or semua yang da bau2 bacang gan jelly..

34. HAVE YOU BEEN TO EUROPE?
yeah..in my dream..hahaha ;)


35. IF SOMEONE YOU HATE DIED, WHAT WOULD YOU DO?
what should i do anyway..smile and laugh..hahaha..just sedekahkan Al-Fatihah la kot..

p/s - teja if you dont mind..can you do this tag..or anyone who are interested..you are welcome..

Tuesday, November 24, 2009

dengarkan matahariku..
suara tangisanku..
aku rindu kamu..
bila la aku nak nampak matahari ini..
syik nampak air hujan je since aku balik rumh ni

i miss both of my sun..

the real one

AND

the love one
because you are my sunshine since the day i meet you.. =)

p/s - baju banyak tak kering..kerja aku kat rumah pun syik makan gan tido je..nak basuh baju pun da tak de tempat nak jemur..nak mop lantai pun dah mmg lembap..bosan cik oi..huhuh

RaNdoM mOMenT agAiN..

breakfast gan ice-cream..agak lumayan..RM 4.00 for each..gila cekik darah
i love this picture damn much..spontaneous and cool..
our seat..behind emergency door..number 14 D,E and F..and very suitable to sit here..

the rules and regulation..term and condition..hohoho
but I'm rules breaker..but only at first..after that i lifted it..hehehe..safety first and kesedaran sivik dan kewarganegraan..deeeee =p i kan cikgu sivik to be..huhu =p
14 D dan 14 E..
14 E and 14 F..and i permanent sat behind the window..hehehe
what i want to stress and highlight in this pic is Mount Kinabalu over there
KKIA..I took this pic from my seat in the flight..
tanpa sedar..hehehehe..the road not taken..huhuhu
terjumpa gan teja waktu di KKIA..dan Puan Hjh Masni juga..she said " have a nice holiday and dont forget to come back again to IP in correct time and date"..hahaha..sbb aku ni permenant since 2007 suka ponteng kuliah awal sem..maybe next year da tak buat kot..huhuu
our menu for breakfast in flight from KK to KLIA..Nasi Lemak sambal udang, tembikai, tembikai susu, guava juice, biskut susu Luxury..da sedikit perbezaan most of the time i got ferroche chocolate, Loacker wafer and traditional kuih yang sgt best or cake even for breakfast including nasi lemak sambal udang..maybe MAS nak jimat dah kali..tiada bajet..kena cut..mcm IP Tawu gak..huhuhu

p/s - Alhamdulillah,at 3.30 pm safely arrived at Sultan Mahmud Kuala Terengganu airport..long journey and adventerous..flight shaking..rough wind, thick cloud..rain n bla..bla..bla..

Saturday, November 21, 2009

seLamAt tiBa di Klia..

moment ini terjadi pada hari sabtu bertarikh 21 november 2009 bersamaan jam 12.15 pm kot..smpi terus on laptop, eh tak tipu..smpi2 trus pg toilet, sejuk siot kat flight gan building ni..air cond ini membunuhku..k pastu called ayh bgtau progress perjalanan dan tidak dilupakan buat report buat sang putera..hahaha
ok look..what the differences between this two pictures? ok lets we find out the answers (maybe more than one) together..

1.mestilah warna bajukan..satu ungu satu hijau..ketaralah kamu buta warna sekiranya kamu tidak dapat membezakannya..hehehe

2.ni jawapan paling tepat kali..hmm, anak sape la yang pakai baju hijau tu..selekeh bebenor gan kaki di atas kerusi..ni kalo bakal mak mertua tengok..habis aku..hahahaha..moral of the story jgn jadi mcm budak baju hijau..kurang kesopanan..hehehe..tapi sedar diri..kira ok la kan..ceh diam la ko yana.. =p

baiklah mari kita lihat kwsn sekitar KLIA..tapi takde la sekitar sangat pun..3kitar kali..
ni amik ikut cermin je ni..huhuhuokay selepas penat berjalan..kita pun singgah makan..di mana..di tempat favourite yana..nanannana
where?? where?? where?? can you guess the place..

TADAAAAAAA..

di burger king..
oh tak sempat nak snap gambar burger, because I'm too excited to eat the big whopper burger..hehehe and in the plastic contain fries and sprite for take away..huhuhu
kak na yang kekeyangan walaupun hanya minum milo ais..huhuh

i love burger king so much even little bit expensive..i dont care and i dont know why i become hard die fan of burger king..huhu..but sorry to say here..either tawau or kemaman dont have burger king..meaning to say that i cant eat burger king anytime i want =(

p/s - ni boleh mendorong kepada kebelonan saiz badan..saya rasa sbb itu Allah takdirkan hidup saya jauh dari kedai burger king ni kali..heheheh