Wednesday, August 20, 2014

di sini lahirnya sebuah cinta..

perggh tajuk tak tahan tak ley blah..ok ak decide nak tulis entry kali ni guna bahasa melayu rojak je..tp punctuation mungkin salah..hehehe..

tajuk di atas di pilih sebab ak teringat pasal majlis perasmian bulan kemerdekaan siang tadi at school..plus ak blog walking blog2 yg mnjdi plhn ak zmn muda2 dlu..hahah..zmn remaja..zmn bdk yg bru nak up..kwang3..ak syg blog ni..sbb kat blog ni byk coret kngn..kdg2 kalo ak lupa tarikh something ak rujuk kat blog ni..msti tahu..hehe..plus blog ni menunjukkan bagaimana perubahan fasa kematangan aku dalam hidup..

ada sesetengah blogger yang ak follow prefer to neglect or delete diaorg pye blog bila dh meginjak fasa kehidupan baru atau cerita baru..well masing2 punya pndgn n tafsiran..no offence here..ak plak pilih tuk xpadam kisah yang ak tulis dlm blog ni..spy bleh ak jd kn pegajaran..plus lawak jg ak bce entry ak dlu2..n enjoyed bace stories ak vacay gan member2 IPG dlu..

k la kul 12.00 am dh ni..bawa2 insaf la kan ak bukan lagi liyana 5 6 tahun dahulu..liyana sekarang yang sudah berkerjaya..berumah tangga dan beranak 2..no more lg stay up just for blogging..hehe..ni pun sebab ak duk settle kan pentaksiran english year 4 KSSR..ssb tu la terlajak laris ke blog..

esok smbg mngjar..smbg pk startegi nak buat anak2 6 Bestari ak lulus dalam exam..da 3 org murid year 6 ak yang ak da buntu nak jampi cm mane..hrp2 lulus la diaorg nti..well, after confinement leaves.. i needto teach year 6 students..speed up for UPSR exam..dh x lama dh tu..k tido dlu..esk smbg pk lg pasal SSQS..VLE Frog n etc psl ICT plus KSSR..xpayah la jadi cikgu sekolah..jadi cikgu tuisyen lagi bagus..coz i love teaching only..hahaha..i hate overload ICT works..huhu..

selamat malam..

cinta 


Selamat Hari Raya!!!
masih bulan syawal kan..hehehe..ak pun blom lagi abes puasa sunat..hutang lagi 2 hari..pastu baru ley raya lagi!!!