Sunday, March 27, 2011

pErPiSahaN YaNg PeRLu UnTuK OraNg yAnG CuRaNg aNd biG LiAr =)

lets song explain it..

Tak ada sedikitpun sesalku
Tak bertahan dengan setiaku

Walau di akhir jalan
Ku harus melepaskan dirimu

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cintaku yg hebat
Hingga ada alasan bagimu
Tuk tinggalkan setiamu

Demi nama cinta
Telah kupersembahkan hatiku hanya untukmu
Tlah kujaga kejujuran dalam setiap nafasku
Karna demi cinta
Telah kurelakan kecewaku atas ingkarmu
Sebab kumengerti cinta itu tak mesti memiliki

Andai saja bisa kau pahami
Layaknya arti kasih sejati
Karna cinta yg sungguh
Tiada akan pernah mungkin bersyarat

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cintaku yg hebat 

this one cool n cute 
=)


p/s - its not too late to realise it..its more better to stop it now than "stop it" after married k..be cool n just pray for the best..just remember..Allah always listen our prayer..LOL  =)

Saturday, March 26, 2011

daN bUkaN kaMU laGi..


A little boy asked his mother, “Why are you crying?
Because I need to,” she said.
I don’t understand,” he said.
His Mom just hugged him and said, “And you never will.
Later the little boy asked his father, “Why does mother seem to cry for no reason?
All women cry for no reason,” his dad answered carelessly.
The little boy, still wondering why women cry, finally asked the old wise Shaikh (scholar). “He surely knows the answer”, he thought. “Ya Shaikh! Why do women cry so easily?
The Shaikh answered: “When Allah made the woman she had to be made so special. He made her shoulders strong enough to carry the weight of the world, yet gentle enough to give comfort. He gave her an inner strength to endure childbirth and the rejection that comes from her children. He gave her a hardness that allows her to keep going when everyone else gives up, and take care of her family through sickness and fatigue without complaining. He gave her the sensitivity to love her children under any and all circumstances, even when her child hurts her very badly. He gave her strength to carry her husband through his faults and fashioned her from his rib to protect his heart. He gave her wisdom to know that a good husband never hurts his wife, but sometimes tests her strengths and her resolve to stand beside him unfalteringly. And lastly, He gave her a tear. This is hers and only hers exclusively to use whenever she needs it. She needs no reason, no explanation, its hers.
You see my son, the beauty of a woman is not in the clothes she wears, the beauty of her face, or the way she combs her hair. The beauty of a woman must be seen in her eyes, because that is the doorway to her heart – the place where love resides.
The little boy got the answer and never asked the question again..
p/s - buat pertama dan terakhir..yakin dan pasti tiada lagi untuk yang kedua kali peluang itu..dan memang berharap tiada peluang kedua itu..amin..

Friday, March 25, 2011

yOu WaNna gO..yeS yOu cAn..

~ AWATIF ~

my heart beat move faster
one day you will reveal it alone
hey!!!!
please..dont make she cry again!
and 
dont make me be the last person to know,  if anything happen to her..
i will blame you totally 100%
once you know about it..once you realise about it..i think you will regret..
but it never turn again
believe me
=)

well sometime people do "JILAT LUDAH SENDIRI" and do put blame on others instead of himself..because he always think he was good enough and perfect..and pretend he knows what he do..have own reasons without thinking others feeling..dont you think you are selfish enough? dont you think you are not matured?..please realise it before its too late to realise..

I close my eyes and pray 
I see there's sunshine behind that rain
I see there's good times behind that pain
SOOO..
~chill~

p/s - I'm trying to be a good listener because I know I'm not a good adviser..I'm failed managed my own..so how I want to advice others..

Thursday, March 24, 2011

He mAkes me sMiles..yUp hE nEveR FaILed..

sudah hampir mencecah 6 tahun mengenali dan bersama..dan perasaan saya tak pernah berubah walaupun sekali sekala ada yang tak sekepala..hmm ok people said that some people are worth to keep and some people are worth to be thrown and i change it to some love are worth to keep and some love are worth to be thrown..okay but i strongly believe that this people and this love are worth to keep for the rest of my life..


HAPPY BIRTHDAY TO YOU

tgk muka ko kat cini..chomel..tp aku lagi chomel la..ahahahaah
tengok muka ko kat sini..hahahaha..mcm muka Amal pun ada..slim la dari tepi..yang penting aku lagi slim daripada ko..heheh
direstui..hehehe..dan suka sama suka..yang penting aku juga direstui tapi ndak suka sama ndak suka..hahaha..ko paham kan ni..(clue dia perkataan ndak..so msti ko ley guess..heheh)

aku sayang kau..
aku rindu kau..
aku dah anggap ko macam kakak aku..
tapi yang lawaknya ko tak suka aku panggil ko kak aireen..hehehe
kadang2 aku sedih, bila aku sedih, aku takde ko tempat aku bercerita..
tempat aku share n mengadu..
tempat aku guling2, nangis2 pastu 30 minit lepas tu aku ketawa balik gan ko..
takde tempat aku bertanya bila aku tak tau nak buat sesuatu..
tempat aku tanye bila aku tak faham..
aku rindu kenangan kita belajar sama2 nak exam..
terima kasih tak penah lokek kongsi ilmu gan aku..
sebab tunjuk ajar ko sikit sebanyak bantu aku score pointer tuk dapat ranking 24/367 dalam Malaysia student Sains PISMP Jan 2007..hehehe
takde kawan nak g rongeng2 bandar dan beli barang..
semua aku rindu sebab ko tergolong dalam kalangan



people and love that are worth to keep for the rest of my life..

May Allah bless you dan cepat2 kahwen..
yang penting aku nak anak buah camni..

baby sumo..hahaha..

*cerita lain..
saya berkerja..dengan erti kata lain wanita berkerjaya..dan saya hanya da peluang sebulan mungkin sekali je tuk update blog...wlpn hakikatnya sejak kerja..lg la byk bnda yang boleh di cerita..dan hari ni saya dapat gaji pertama dalam sejarah hidup saya..24.03.2011..Alhamdulillah..


p/s - dan boleh abaikan tajuk yang ada klise di situ..hehehehe..biar tuan punya diri je yang paham..ngee.. =)

Tuesday, March 8, 2011

DiSebALik kAta-KaTa iNdaH maNusia Ada pEnIpuaN..

tetapi tidak ada penipuan di sebalik kata2 Yang Esa 




p/s - thumbs up to my friend..for sharing the meaning of this doa..and thumbs too for  the statement SOME guys are GOOD ACTORS.. =)

Monday, March 7, 2011

sHe sAid.....tAk TeTaP pEndiRiaN..

ok i'm suppose off to bed right now because i need go to work tomorrow as usual..its already early in the morning..i just scroll down my blog with labeled self monologue..i wrote this entry about plus minus 2 years ago..

terlalu banyak keinginan dan kehendak saya pada hari ini..dan semuanya itu hanya membawa saya kepada kekecewaan..dan saya merasakan dalam kehidupan adalah lebih baik banyak memberi daripada banyak meminta..kerana permintaan itu sekiranya tidak tertunai akan bakal menyakitkan dan mungkin mengecewakan..namun dalam memberi perlu ada had dan batasnya..jangan terlampau memberi takut-takut ia tidak setimpal dengan pengorbanan yang kamu lakukan..dan ini juga bakal membawa kepada kekecewaan..sebab itu lah wujud istilah give and take dalam dunia ini..dan sememangnya dalam kehidupan semua benda perlu ada batasnya..barulah sempurna hidup ini..ya saya percaya tentang ini..


wow..and i felt same kind of feeling today..sometime by reading my past writing can make me feel more confident to face my new day..if in my past i can faced it or passed it successfully why not i'm bring back the strength..catch it back..i learned  to accept the things to which fate binds me and love the people with whom fate brings me together and learned to do it  with all my heart..but sometime my heart still arguing with me..fighting with me..im always believe by saying the truth is more better even its hurt others or even my self too..i like who i am, regardless if people can't see it the way i see myself.. but it's okay, because people are different..and i just try my best to bring myself in such in a good way..all i can say is that this isn't the way it was meant to be.. this wasn't the plan..


i love express my feeling into words..more easier..and not hurting others instead of the people read this..huuhu..all people need space including me..so lets sleep now..gud nite everybody..im ok as im always be..smile =)

Friday, March 4, 2011

mAgNeT..

I got it from Facebook, my friend's status..


a man who is hiding behind a girl is a loser..a woman who is seeking for her happiness by let other people down is a crap..my conclusion, these two are rubbish..


I don't know why I'm laughed when i read this statement..maybe because of the word rubbish..yup both of them are rubbish..hohohoh..enough said =)




status best kedua daripada kawan aku kat facebook 


"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam dirimu, hilanglah cintaku padamu.' - Imam Nawawi"


kesimpulannya carilah pasangan yang berpegang pada agama..lagi2 orang macam aku ni..iman yang lagi nipis dari kulit bawang..supaya boleh membimbing diri ini ke jalan yang betul bukan membawa kepada perbuatan yang tidak baik..ya kata2 ni SANGAT lah benar..berdasarkan pengalaman diri..


dua status yang sangat berbeza tetapi sungguh bermakna untuk muhasabah diri..peringatan kepada diri..jangan jadi rubbish dan tingkatkanlah pengetahuan agama dalam diri =)


p/s - Thanx God for loving me n bring me out from the darkness..

i'M nOt HaTe..bUt i juSt aVoidiNg yOu..

kan Yana dah macam anak aunty..

3 hari yang lalu kata2 ini yang diucapkan..dan 3 jam lalu kata2 juga ini yang dikatakan..i'm crying..meningatkan aku pada harapan yang pernah disuarakan kira-kira tiga bulan yang lalu sewaktu kami berjumpa..ya aku tidak dapat menunaikan harapan itu..tak semua harapan mampu dilaksanakan tetapi kita masih boleh beusaha untuk membahagiakan seorang dengan membina harapan yang baru..semoga Allah sentiasa memberakati kehidupannya..

sometimes in life we need to think other feeling in stead of  ourselves..she is like my mother..why not i respect n treat her like i respect n treat my mother too.. what happened between us is not her fault..thats what i'm always remind to my self..so why i need to avoid her even i have think to do so before..but i'm still respect her and the most important reason is, the love towards her is growing inside my heart day by day..

she is a good listener and adviser..she knows how to comfort me..like my mother do..she gave me a strength to face my problems..she is a strong woman..and i was inspired her..how she faced her life..how she stand after she fall..she has strong heart..and sometime i felt wanna be like her..have a strong heart..so i can face all the obstacles in my life successfully..

we shared many things together..we talked about works..life experiences..favourite..food..love..man..heart and etc..so i told my self,  i'll try my best to be a good daughter to her..as long as she needs me..but sooner or later..once she get a real daughter(her son's wife) that can love and care her more than i do..and if i need to go from her life..i'll go..but if she still needs me to stay with her..i 'll stay..even maybe that time i also have another mother(my future husband's mother)..well, i want get married too!!! of course..hehehe =p having 3 mothers in the same time must be more fun n lovely =)



p/s - Ada kasih sayang yang perlu berhenti setakat itu sahaja namun ada juga kasih sayang yang perlu terus tanpa berhenti.. =) 

Tuesday, March 1, 2011

MarCh aGaiN..

hey its March already..i want a husband that was born on March..hahahah..can I ? =D..i wish for it..hohoho..just a blink of eyes.. January and February 2011 left us..Almost every year in this month many good things happened..so i wish for the same thing for this year..i hope March 2011 bring us more happiness and blessing from God..

p/s - i was born to make you happy..reminding of someone..its all about past..about 10 years ago..May Allah bless you.. =)