Friday, May 18, 2012

eMosI..

It takes time..Living in a world..when you don't know who to trust.Next time, slow it down and you'll feel you don't have to rush..It'll be fine..kesimpulan yang boleh dibuat mari isi masa lapang dengan mengisi markah di SAPS..hohoho..emosi..layaannn

Friday, May 11, 2012

MaY sTorIes..

after April is May..kita cite ikut bulan je skrg..nota ringkas, well bulan ni kan sinonim gan exam..so blog pn nota ringkas juga la..huuu

1 Mei..kami ke Rompin Pahang, rumah atuk sebelah suami saya..otw balik singgah ke East Coast Mall..makan2 and cuci mata tapi tershopping juga la..heee 

Shushi King attack!!!

bahaya duk kat area conveyor belt ni..huhu

sebabnya sementara tunggu order sampai kami da ngap abou 4@5 plates of shushi..nak rasa la konon..tp bila smpi order xlarat nak makan..huhu


kesilapan besar order air pun yang milky n creamy..mmg parah nak habeskan..huhu


my food..salmon steak, and egg with Japanese rice plus puding n seaweed soup 


my husband pye.. Japanese mee..with 2 side dish..xtau la nak panggil apa..hahah 



ni la barang yang tershopping tu..asalnya husband nak belanja saya kasut hitam je..da beli kasut hitam, terbeli la plak 2 pasang lagi sandals..huhu..our choice =)


last week balik Tanjung Karang, Selangor n went to Pesta Buku 2012 kat PWTC..banyak beli buku KSSR je and also bought this book..hehe..bajet terer la tu lepas ni..huhu



Last two days ate at Nafeesa restaurant..this is an Arabic restaurant including the owner..chef pun org Arab..located at Kijal, Kemaman, near the beach..tp sorry la Nasi Arab n Kebab tak sempat nak snap..sbb lapar sgt time ni..huahuahuahua




 and today berada kat Nilai Springs Resort Hotel ikut husband attending a course..heheh lalu kebosanan di bilik maka menulis blog..actually tak bosan sgt pun sbb boleh rehat..pheww..

p/s - something to ponder

ApRiL's StOrIeS..

Hai i'm coming home..heee..well life is good n busy too..heee..ok saya kepingin mengupdate blog malangnya masa saya tuk blog tak byk skrg..hari ni curi masa juga nak update blog..sy suka je catatkan moment2 yang indah di sini..spy bila baca di masa akan datang boleh smile sorg2..hehe

6 - 8th of April..attending English is easy course for Bakti teachers at Vistana Hotel, Kuantan

hasil kerja


  
oh my husband...accompanied me there..sngp amik cuti nk temankan isteri..tq syg..hee..course tu siang je malamnya kami pun jejalan ler..n i got two presents a black blouse n a gold bracelet..yeaah ni best da suami ni..hahah..mata duitan la plak sejak jd isteri org..hihi

course again..25-27th of April kali ni kat Besut lak..Demong Beach Resort..oh ni kursus induksi sistem saraan malaysia..tuk sah jawatan =) husband tak join keja..tak kan lah semua dia nak ikut..agak2 la..hehe


14th of April kawan husband kawen..comey pelamin dia saya suka..hee..pengantin pun comey =) dan saya pakai baju batik IPG Kampus Tawau..sbb teringin okeh..huhuhu

da byk lagi aktiviti April ni actually..da camping sekolah n etc..but ni  je yang da pics..heheh

p/s - there are a lot of things for u to get to know before u judge people...we cannot jump to conclusion until we know the truth..

Monday, May 7, 2012

oH baBy baBy..

hmm saya sedang berkursus..agak plain kursus ni..malam2 free..hmm buka FB kawan2 ramai da pregnant..eee jeles..Alhamdulillah murah rezeki diaorg..sy nak baby juga..huhuhu..sape yang baca ni doakan tuk saya ya..hmm 27 Mei nanti genap 6 bulan berumah tangga..semakin hari semakin cinta = my husband..heee