Sunday, May 30, 2010

fAiThFuL..


in life..
many problems will come first...
then i hope a lot of joyful things will be given to me..
God is always fair..
be strong young lady..

p/s - i hate when people cry..hey you stop crying..its hurt..
Kenapa orang lain suka sakiti hati orang lain
Apa hak mereka nak sakiti hati orang lain

Janganlah kamu menyakiti orang lain, agar orang tidak menyakiti kamu lagi

Saturday, May 29, 2010

IgNorE..bLind..bAcK..DaRk..

..

















































































































































































..

p/s - jauh..realiti dan fantasi..

seBeLuM n SeLePaS..

just in a blink of eyes..
sebelum
selepas

Aku tak percaya lagi
Dengan apa yang kau beri
Aku terdampar disini
Tersudut menunggu mati
Aku tak percaya lagi
Akan guna matahari
Yang dulu mampu terangi
Sudut gelap hati ini

Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat
Tak ada cinta kudapat
Kenapa ada derita
Bila bahagia tercipta
Kenapa ada sang hitam
Bila putih menyenangkan
Haa…

Aku pulang…
Tanpa dendam
Ku terima kekalahanku
Aku pulang…
Tanpa dendam
Ku salutkan kemenanganmu
Woo…

Kau ajarkan aku bahagia
Kau ajarkan aku derita
Kau tunjukan aku bahagia
Kau tunjukan aku derita
Kau berikan aku bahagia
Kau berikan aku derita

Haa…
Haa…

Aku pulang…
Tanpa dendam
Ku terima kekalahanku
Rebahkan tangguhmu
Lepaskan perlahan
Kau akan mengerti
Semua…

Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat
Tak ada cinta kudapat

I'm listening to this song..huhuhu..ulang3 sampai ke berapa kali pun aku tak tahu..huhuhu..the best part or lyric in this song and i like the most, Kenapa ada sang hitam..Bila putih menyenangkan..

p/s - someone said to me one month ago..sentiasa tabah, satu hari kamu akan rasa kemanisannya..

sOmeOne is BeInG hUrt..

okay Alhamdulillah..a save journey..dan sekarang saya sudah menyedut partikel2 oksigen di semenanjung..sangat bernafas saya rasakan..hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri..lebih baik negeri sendiri..huihuihui..

huihuihuihui..as i wrote before i'm went straight to Kedah..sy baru beli tiket ke Kedah semalam less than 24 hour..RM 172..00 what the nice and the total cost for my journey to Kedah, RM 172 + 108..00 = RM 280..00 huhuhu..lebih mahal daripada tiket Tawau - KL, KL - Tawau = RM 240..00

yang best kami balik beramai-ramai..tehee~



aku yang khsyuk pikir asal tiket aku mahal sangat..aku baru check 3 jam lepas RM 121.00 huhuhu

selepas solat di surau

tiba di LCCT jam 12.40 am..dan masing2 haluan masing2 kecuali aku, aireen, rumate dan jemie stay tuk flight esok pagi..huhuhu..

Friday, May 28, 2010

I'm vUlNeraBLe..

analoginya..blog asrama aku sudah sunyi dan sepi..boleh dikatakan semua umat manusia kat cini dah berada di rumah masing2 sekarang..

tinggal la ak dan beberapa kerat je manusia kat sini..flight aku malam ni, tapi bas pergi airport around 6.00 or 6.30 pm..huhuhu

jadi terpaksa move awal..huhuhu..ak dah settle packing stuffs aku semalam lagi..ni duk melangok kebosanan menunggu jam 6..

ini je baju yang aku tinggalkan..cukup la tuk satu sem je lagi..yang lain ak bawak pulang suda..
aku suka tengok almari aku clear cmni..xbyk brg..huhuhu..senang hati den

sebulan bercuti..hmm byk plan yang aku dah buat..harap2 semuany smooth n silky..cewah mcm iklan shampoo la plak..

Happy Holidays~

p/s - hmm.. I hope no one can hurt my feeling again..because we r in the same shoes..please don't do that again..

Thursday, May 27, 2010

"Wahai orang-orang yang beriman! Sesungguhnya arak dan judi dan pemujaan berhala dan menenung nasib adalah perbuatan keji dari perbuatan Syaitan. Oleh itu hendaklah kamu menjauhinya supaya kamu berjaya." (Al-Maaidah, 90-91)

hidup kita sebagai hamba di bumi Allah ini perlu pesan - berpesan antara satu sama lain..kerana kita hamba yang mudah alpa..
p/s - sumber from tazkirah blog - http://lenggangkangkung-my.blogspot.com/untuk renungan bersama

wHy it shOuld be mE?

nice words always have a place in my heart

"Dont let someone become a priority in your life,
when you are just an option in their life."

wow..really meaningful and It is not about how nice i can be to everyone around me, but its about how nice people treat me..because people are different n hard to understand..

p/s - Sometimes the fate doesnt let you to get what you really want in your life and sometimes, accidently its the same way as what your fate would be..and you deserve to make it alright babeh..

A pLaCe fOr mY hEaD..

i don't know what should i do?
When I've started to realize that life is not about being childish, or just enjoy the easy part of life..
So meaning to say that, I must be matured in any action i take since I am no longer called kids..
i do read entry for my birthday..
my friend wrote it for me..
she said that
for diz coming year, hope u will retrieve success..
for diz coming year, hope u will retrieve happiness..
for diz coming year, hope u will be more holy...
for diz coming year, hope u will be more tough..
i like the last wishes..
for diz coming year, hope u will be more tough..
because i wish n pray for the same thing..

Now is 1 day before last day for this semester. .
It seems like, OMG i don't believe that i have gone through this 7th semester. .
It was hard, happy, sad, tears, experience, hate, love, liar, betray, funny, lost, desire, sacrifice, regret, success, space, hurt, laugh, dull, effort, disappointed, confuse, pain, patient, annoying, bored, classic, unexpected, hope, destiny, tired and awesome..
By the way, i dont need to think of it too much for now..
This coming holiday is more important for me..

Normally i will pack my stuffs two days before the day i'm fly..but this time, i haven't pack anything yet..
I got a lot of stuffs to bring back..
I got a lot stuffs here n there..
They need my attention just after the final paper. .suppose to be..
but MQA file also need my attention..

I'm listening to Can you feel the love tonight song while write this entry..but i cant feel it even a little..
Whatever it is, my heart is not here anymore.. I really cant wait to reach home.. and i write this entry with mixed feeling..and i'm not prefer to have this kind of feeling..

If life is just about me, maybe I could go ahead and decide on whatever my heart desires..But there's so much more to life than just yourself..

7th semester i hope you rest in a peace..

p/s - Everybody needs a little time away..Even lovers need a holiday..So do i..and it leave me with such a great lessons in my whole life..

ofFLiNe..

Aku tak bisa luluhkan hatimu
Dan aku tak bisa menyentuh cintamu

........................................

p/s - orang tua pesan jgn kita terlampau gembira nanti kita mungkin akan kecewa atau sedih..

Wednesday, May 26, 2010

hATi TeRbAng MeLayaNg..

totally out physically..
full of tiredness..
but..
you make my day..
thats why i love you..
at least i know you always there when i need you..
accompany me..
thank you..

p/s - you are so sweet..but in the same time thanks to Nesscaffe too..hohohoho..

Tuesday, May 25, 2010

i liKe slOw sAppy brEak-up sOngs..

Dan aku sudah pernah bilang
Pacarku bukan Cuma kamu saja
Ku mempunyai dua hati
Yang telah siap di gali

Kan aku sudah pernah bilang
Janganlah kamu terlalu sayang
Dan bila nanti kau menghilang
Ku masih punya lelaki cadangan

sometime i wish i can be like this..but i know i can't..no matter how many times i try do it..huhuhu because i don't want to be perempuan cadangan too..

p/s - don't go looking for mr. right, let mr. right looking for you.. LOL..

Monday, May 24, 2010

when i miss u i watcHing u fr0m afar & sAy i wiShed i did not let u gO..

today is bad day..oh tak semua hari adalah baik..kita je yang cari pasal sendiri buat hari tuk jadi bad day..oh teringat lagu bad day..hohoho..

k hari ni exam kantoi..tak penah aku jawab exam sekantoi ni..jgn kate nak dapat A nak dapat B aku rase macam peluang dia suam2 kuku je..aku xpenah dapat C sepanjang aku study kat cini..jgn la paper ni gedik nak buat book of record dapat C..huhuhu..tapi lega ckit bila mcm kwn2 pun bg feedback yg sma..ingt ak je yg kantoi..jadi aku buat kesimpulan bila dah masuk sem 7 tak yah bace buku..soalan akan kuar yang memerlukan ko berpk gan lebih matang dan dalam..so buat latihan math byk2 supaya otak bekerja n boleh perpk gan dalam..huhuhu

habis azab exam da perjumpaan MQA plak..kena sembur lagi sebab file kami tak lengkap..yeah this one diakui all of us digging our own grave..first time kami kena marah gan lecterur..kecut aku..aku ni tak ley ckit org tinggi suara..terus takut..hahaha..ngokngek..lecterur kami ckp kami manja..akur gan kesalahan diri sndri..diam jak la sambil tadah telinga..

sepatutnya sekarang aku kena siap kan ISL aku..tp mls la..baru hbs exam penat study tak hilang g..muahahaha..tp bila ingt kata2 nasihat tadi..mcm insaf2 gak ckit..kdg2 ak ni pndi gak insaf walau pun kelihatan spt tak bape nak insaf..muahaha

hmm ni baru 3 fail, 4 lagi menanti..fail peribadi pun lum tukar cover g..huhuhu..oh yang gambar cartoon bunny tu bukan fail ye..jan salah pandang..tak lulus MQA kalo aku buat fail camtu..huhuhu..tu penimbang berat..aku kan sgt care berat aku..so mesti ada ni..ceh padahal hadiah orang kasi..ketara menipu lagi..=p k cau tuk wat fail..bubye <3>

p/s - bad day terus jadi good day bila da orang tulis camni Acting like I dont care about you, when deep down I really do <3..LOL..blink..blink..blink.. =)

Friday, May 21, 2010

oLd TiMes..

I Want Grow Old With You Westlife..

Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

Things can come and go I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you
Model dari Spain..hehehe
I LOVE YOU

p/s - i can't wait to meet my sweater.. =)

aLtUrIsM..

Since next Monday i have Action Research paper..and i'm not study yet..so last night i decide, i need to attend tuition class..wuhuu..my teacher is Aireen Aneza binti Abu Bakar..my best friend too..huhu..You know the feeling that when you see something so comfortable you had to resist yourself from touch it..but yeaaah i need to make sacrifice here..leave all the things that always accompanied me during my study time..things here mean something like this..

red bag is my tuition bag..hehe
my lovely bed n my cute popo..both of them are major treats..wuhuu..
my baby lappy..my tea and the TV..

p/s - wuhuu..i need some strength to study AR..AR is really killing my enthusiasm..hey, I wanna grow old with you =)

Thursday, May 20, 2010

stUdy SmArt..



ni ialah meja study aku..tempat aku study sepanjang aku 5 tahun ak exam kat cini..ok ni ialah cara study yang paling smart aku rasa..kenapa? sebab Laptop on, TV on, buku on dan tea on (susunan mengikut priority..hahah) hal ini kerana, bila bosan study kita ley tgk laptop(kalo nampak page FB disitu..heheh) atau tgk TV atau minum tea..hehehe jadi mungkin persaan bosan tak sempat nak wrap diri kita..muahahaaha..

ak mmg spesis cmni ak tak pandai study fokus 100% selagi esok bukan hari exam..aku study, tapi cmni la aku suka study santai jangan tension2..huhuhhu..pandai la ko temberang yana padahal malas..wakakak..tak kisah pa cara kamu study yang penting kamu boleh paham pa yang kamu study..tu je keyword dia..good luck exam..teruskan berjuang..

p/s - sy suka orang tahu bila saya tak suka sesuatu..dan sikap saya, saya tak suka tgk sesuatu (mrjuk kpd bnda, haiwan , manusia) yang saya tak suka..kalo saya tak suka orang, saya suka bila dia tahu saya tak suka dia..bila saya tak suka seseorang juga saya tak suka pandang orang itu..sbb buat pa nak pandang kalo tak suka kan..kalo benda atau haiwan pun sama..kesimpulannya saya tak kan pandang sesuatu yang saya tak suka..saya tak tahu ini betul ke tak..tapi ni tuk kebaikan juga..sekurang2nya ia tak menimbulkan rasa benci =)

jEjAk kAsIh..


wuhuu..keluarga bahagia..lagu nasyid yg glamour time ak skola2 dulu..ngehee~ jadi hari ini since ak takde keje..hohoho..boleh2 ko cakap ko takde keje yana..habes tu paper Action Research hari Isnin ni nak jawab apa la..ish3..memang sungguh tidak ketahuan ko ni yana..huhuhu..

k on the way ak nak g angkat baju tadi aku jumpa sesuatu yang comel..sesuatu yang comel ak maksud kan ialah..tadaaa..
gila santai kucing2 ni satu family lagi tu..huhu
time tu handphone ak low bat la plak terpaksa ak pg bilik kwn ak pjm handphone, da la kwn aku ni anti gila gan kucing tapi aku teruskan niat aku..sbb dia tido..hahaha..bila dia bgn baru aku kasi tau..pa lagi kena bebel..terus dia suro aku delete gmbr2 tu..hahahaha..

tapi aku telah mengejutkan kucing2 ini daripada tidur yang lena..ngeee~ aku suka tengok mcm ni kasih sayang..aku tak faham kenapa ada orang buang bayi suka hati..tiada kasih sayang ke dalam hati2 mereka?

oh ini bilik aku number 013..hehehe..itu ampaian kami beli sendiri wlaupun tak boleh beli sebenarnya..tapi aku peduli apa..susah nak jemur baju kalo hujan..dari 2007 lagi kami pakai..huhuhu..oh air dalam baldi tu rumate aku punya..well sinikan selalu da masalah air so cmni la..ak plak tak suka simpan air lama2 jadi aku dah buang air simpanan ak..heheheh..bila takde air baru terkial2 aku cari air..bukan apa cegah denggi lah..wakakaka =p

p/s - ini entry n kerja bosan2 n entry bila gagal menjejaki insan tersayang..hehehe

i hope he knows that i ♥ him so much..

yesterday i took a quiz about what colour best suits your personality? and the result is Blue..and i'm not surprise..but i really like what the quiz write about me..hehehe

You are blue! You are a deep, sensitive dreamer. You are usually laid back and calm, though, like an ocean, you can kick up a good storm, too!

You are probably a daydreamer, who has his/her head in the clouds. You love spending time with your friends, and probably just go with whatever they want to do (you're a go with the flow type of person, just like water!).

You are emotionally inclined - unlike reds, who feel passionately and intensely, you feel things deeply and strongly. You are extremely loyal, and your friends can always count on you to be there for them.

Blues are almost always very intelligent, and they strive for perfection in many areas. You may tend to beat yourself up for your imperfections.

Other people admire you and strive to be like you, but you probably have a hard time understanding why.

You can be light and fun at times, and other times deep and introverted. It just depends on your mood.

Sometimes you throw people off with your random changes in disposition, but your friends love you anyways.

You can be a very wise, intellectual person, but you have to pull yourself up out of your own thoughts first!

You, in a nutshell: Deep, emotional, wise, loyal, slightly moody, feeling, sensitive, supportive, intelligent. BLUE!

yup absolutely me especially for the bold one..huhuhu..and i wish one day i'll have a bedroom like this..wuhuuu


p/s - “I've learned that i may forget what you said, i may forget what you did, but i will never forget how you made me feel.”

Wednesday, May 19, 2010

c0rRupT..


I'm not Cinderella..so i'm not as lucky as her..but i just poor young lady.. try to learn about life and have many weaknesses with poor heart..but its ok at least i do try and put some effort.. whether it worth or not i no need to inquiry about that..no matter what..i'm try to be positive n happy in my life journey..
jangan kecewa

jangan sedih

jangan menangis

wahai hati

HATI kamu mesti kuat!!!!!!!!!!!!!


i'lL bE thEre..

a few days left before i go back to Peninsular Malaysia..this holiday i'll travel around..from KL i'll stay 1 day at N.9 than go straight to Kedah..maybe i stay there for 4 days..and go back to Terengganu..my home..my room..my toilet..oh no toilet!!hahaha..all are mine..than maybe after 4 days rest at home..i"ll go to Utara again but not Kedah or Perlis..Langkawi Island..nanana..this time is family trip..ayah want spend us..wuhuu..but depend on his schedule..well he is busy man ok..so cannot promise for the trip..

but

At the same time, money flows out like water in lakes..or like oxygen in the air or like light speed to reach earth..huhuhu..i want buy many new stuffs..i know i don't have a lot of money..but i have high desire to get it..hohohoho

What do i care? I just want to live happily, satisfy and so..

p/s - duit boleh cari tapi kebahagiaan tiada ganti..biar saya berhabis duit asalkan ia berbaloi n bernilai..ini mesej penting..harap mengerti..

Tuesday, May 18, 2010

tiada kata..

1.adakah anda rasa hot?
mungkin..tp bukan hot glamour tp hot marah kali..huhuhu..

2. upload wallpaper laptop yg anda gunakan sekarang & berikan sebab
tak ley upload sebab tenet slow..ngokngek btul la tenet ni..ingat aku tak bayar ke..ak bayar lah..eh emo2 plak tba2..mmg kalo aku ni..huhu


3. kali terakhir mkn pizza
bulan satu hari tu kot gan aireen, long, shu and jemie..


4. lagu terakhir anda dengar
Adinda Lah VE kat TV..


5. apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
takde..mmg buat tag ni je..tapi tunggu calling from someone juga..

6. selain nama sendiri anda dipanggil dgn nama apa?
adik lelaki kimi ak panggil aku yam knp jadi yam bukan sbb aku suka makan aym pun sebab dia pelat nak panggil yan jadi yam..adik perempuan ak wani panggil ak yan..atuk ngah ak panggil aku diana..lawak say diana..ahaha..terasa mcm diana danielle lak..cis sungguh perasan pmpn ini..hahah..cikgu2 di sekolah ada panggil aku Lina dan Lin..ada gak org panggil aku ana..sungguh tidak sesuai nama ini gan aku..dulu2 di sekolah ada orang panggil aku norly..ak tak suka smpi nangis2 aku cakap aku tak suka nama ni..terus kwn2 ak da tak panggil..mase ak form 5 most people called me Lily..i like this even i know its sound weird and not suit with me...hohohoho..da orang panggil aku c****..guess what? cicak kot..hahah..dan aku sngt suka bila dia panggil aku gitu..shuke3..dah yana jangan gedik2..cukup2 behave yourself..oh best friend aku dulu la best friend skrg mcm da lost conctact je panggil aku rat..


7. tag lagi 4 orang
siapa2 saja..

8. berikan 5 perkara yg anda tahu tentang org yg mengetag anda
cute =)

i'M bRiDe tO bE..

hmm sedar2 tak sedar aku ni dewasa da..tp ak tak rase pun..masih lagi aku rasa aku muda remaja..wuhuu..

masih lagi aku rase mcm how i wish i was in uniform school..comot2 .. pastu berebut kuar pintu pagar sekolah cepat2..sbb da usha ayah dari atas bangunan nampak ayah tunggu bawah pokok mangga dekat rumah nenek (ak tak tau sape nama nenek ni, tapi ak panggil dia nenek..tiap2 pagi ak slalu nampak dia duduk kat bwh pokok..kdg2 dia bagi aku kuih..tak tau la skrg cane gan nenek tu..harap masih sihat n segar) pastu wat muka seposen mitak ayh tngu nak beli ais krim yg harga 20 sen..kalo xd duit pun paw juga ayh..hahaha

pastu came home faster right after school just to eat at home..mak da siap masak..aku tak penah rasa mak masak tak best..semua best tp kalo mak wat kek..hahaha..mmg kelakar..ak gan adik akan ketawa guling2..ya kami mmg jahat dalam bab ketawa2 kan mak bila mak buat kek..tp kami selalu kena tembak cmni gan mak..eleh2 ketawa2 habis juga kek tu..ngee~ well mak anak2 mak mmg pirana..teheee~cane nak jadi pandai masak cam mak ni..asal la genetik tu tak melekat kat aku ni..sigh again..huhu..

sometime i felt life has been so cruel, the more i grow up, the more it takes me far away from home..i'm homies type person..i just want to go home and pay back the time i missed when i studied far away from home..at the time being, i don't think i want to get married..ngeee~

but i have a dream..me n you..you and me..lalalalala~ okay stop mengarut sgt irritating yana..hohohoho

someone told me that i'm not matang..and he said that ak kna tggu activating event yg bleh buat ak dpt bleh bru lantas m'hasilkan emosi n behavioral matang..kalo ak tak matang juga dia akan dispute tu ak..wah3..bukan main ye awk kalo bleh comment pasal saya..apa2 jela awk..asalkan bahagia..hehehe..

paper EDU 3107 cukup mematangkan aku..hahaha..aku tak tau la apa nak jadi..setiap kale exam cmni gak aku..ayah suro ak dapat 3.85 this sem..mau tak terkial2 aku study mcm esk sudah tiada...hahah..tp sem ni ak hbt tak stay up lnsg tdo baik punya..kenapa la makin tua makin malas ni tapi da hati nak smbg master..lu pk la sendiri yana..

p/s - k nak pg beli makanan..perut da nyanyi lagu michael jackson dah ni..dah tak ley thn..tadi MLTR..ok lagi..hahah =p

hapPy mOde..

and they live happy ever after..ni ialah ending cite2 dongeng yang ak lyn mase2 kecik..ok dari kecik ak pun wish benda yang sama kalo aku da jumpa price charming ak..huhuhu..

ak rase kalo org yg close gan ak tau kot ak suka Cinderella dan dari kecik ak berangan nak jadi Cinderella..wuhuu..tak ley blah impian dan angan2 ak ni..ok dan ak tak tipu smpi skrg ak suka berangan benda cmni..ni la satu2ny angn2 ak yg amat sukar tuk di buang..dan ak mmg suka berangan ok..huhuhu

ak jumpa blog kwn ak..we're not really close but we know each other..so i consider her as my friend..what nice is she will getting married end of this year..shuke2..and her fiancé pun ak kenal gak la..tp kisah cinta diaorg ni tragik gak..but at last together forever..itu yg pntg..betul kata orang kalo jodoh tak kemana..hope mine too..tehee~ erk mau juga menyelit kisah hidup sendiri..bosan lah ko ni yana..hohohoho

ak pun tye2 la ckit dia pasal wedding dia..busy dia ckp..biasala bride to be kan..dlm byk2 conversation kami yang paling comel bila dia cakap..eh tu blog tuk org nk khwn jela..bdk2 apa tahu..hahahaha..tergelak besar gak ak..ya dia shuke panggil ak bdk sbb ak ni kan cengeng..

kalo org yg close gan ak tau la tahap kecengengan ak mcm mana..nak kata mak gan ayah manjakan ak, tak la jg..ntah mane dtg genetik cengeng tu..ish2..mungkin silap chromosome kali..hahaha..weh rindu ak nak blajr bio..my fav subject sumpah ak rndu dowh..ak xnak blaja bimbingan n kaunseling..bukan jiwa aku..makin tertekan aku blaja tu..slp2 klien yang kaunseling ak..wakakak..over la you ni yana.. =p

Monday, May 17, 2010

aRe yOu MiNe???

i found all these..interesting and meaningful..and many people like this..why people keep thinking the same things and have same problems too..thats what we call as Kesamaan sejagat in Bimbingan Kaunseling subject..so they need to attend kaunseling kelompok session..huhuhu

oh im sorry, i forgot i only exist to you when you need something from me

I really want to talk to you, but there is nothing to talk about

I just want you to love me just like how I love you

My heart isn't a toy to play with, so take care of it well

and

I was gonna write something here, but there's nothing to write about..
i'm speechless..

the world is raining and everything is raining..

p/s - i have examination tomorrow but i'm not in study mood..i just hope for luck tomorrow..My Allah bless me..and i believe what my heart saying..i just need hold it for a while..find suitable time to make it happen..InsyaAllah..

Saturday, May 15, 2010

i dont love you like i do yesterday..


orang kata
cemburu tanda sayang
saya kata
cemburu tanda...................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
...............................................................................................................................................

esok 16 MAY 2010

SELAMAT HARI GURU!!!!