Thursday, October 25, 2012

CoMe tO LiGht..


Hai...finally update!!! even though its already late October..hmm btw this month byk event juga la..aiseh..every weekend kami not at home..

  • early October we went to Kelantan attending weeding invitation.. actually ni weeeding adik best friend  my husband..



pelamin ni cute..simple je =) 




bride n groom 


ni la best friend my husband Arif@Kiut n his wife, Maria 


ni Hang Muhazam..hehehe..my love 
=)



our first baby stuff
we bought this carpet n this baby  bed sheet at Wakaf Che Yeh 

  • Mid of October we went to Tanjung Karang aka balik kampung!!!!
we stopped here at Cendol Bakar..ada drive-thru bep..ini yang lebih menarik minat kami..heheh

husband nak checked - in while waiting for the cendol..but unfortunately failed..because tthe network coverage was very poor here..poor husband..hehe

  • we went to SOGO too last week..saje jejalan..lgpn sy asyik ckp nak handbag baru yang kecik..so my husband brought me there..about 2 hours walked around  sy still gagal mencari beg yang btul2 sy suka..yang sikit2 suka da la..at last we went to Nandos for lunch 

Nandos SOGO ehsan Google..hahah

sayakan jakun ckit..ok for your information ni my first time makan kat Nandos..kalo Kenny Rogers..Marry Brown pnh la makan sblm ni..tp cni tak penah..nak order menu kat cini pn terkial-kial..sy xphm konsep side dish dia..hahaha..gila jakun..n nak potong ayam bsr2 pun kurang kemahiran..jd my husband yang potongkan..ngeee..tq sayang..love..love..love..ice lemon- tea dia ley refilled..best2 =) 


husband sabotage saya..saya baru nak snap pic food saya..tp my syg da kuarkan nasi tu dr bowl dia..da tak cntik da plating dia..hohho

after lunch, sy terpk balik..nak beli handbag BUM..so naik atas blk tp as like before my husband xsuka pilihan saya..xsesuai gan kerjaya n etc la fakta2 yang diberikan..so at last saya beli handbag Santa Barbara Polo Club ni pilihan suami tercinta..huhuhu



ni la handbag yang sesuai gan kerjaya saya di mata suami saya..hoho..

  • This week kami kat sekolah macam mangsa banjir..sila lihat gambar di bawah 

Photo: guru skkc teraniaya......
sebab konon nak dapat kelengkapan baru tp dah 3 hari kami berkelah begini..hahaha



semalam 24 Oktober 2012 kami da dpt meja guru baru..yeayyy!!!!

  • setelah sekian lama cuti memasak especially di rumah sendiri..minggu ni saya masak..cewah..tp simple je pun..hahah


ayam panggang n sup cendawan 



sardin goreng sambal..telur dadar n sambal belacan

  • lastly wishing all of you 

 have a nice weekend eveyone 
=)


p/s - Little strokes fell great oaks =) dah siap kemas n waiting for my husband back from office..nti nak balik kampung..yaaayyy!!!